Shopping cart
0,00 lei

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Trimiți formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării si de restul ne ocupam noi, echipa diversi.ro – probabil cel mai mare site de curatenie.

De asemenea unele produse Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

Conditii generale pentru returul produselor vandute de diversi.ro – probabil cel mai mare site de curatenie:

o Costul de transport pentru retur este 4.99 lei/kg pentru retururi cu o greutate mai mare de 3 kg/colet. Pentru retururui mai mici de 3 kg/colet se va plati o taxa de 19.99 lei/retur, indiferent de greutatea returului. Returul agentilor nostri este gratuit, acest serviciu fiind disponibil in acest moment doar pentru Bucuresti sau ilfov. Pentru orice retur va rugam sa ne contati la telefon xxxx xx xx xx sau la email: contact@diversi.ro
o Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Pentru retururi partiale de baxuri trebuie obligatoriu acordul unui angajat al companiei noastre. In caz contrar returul este declarat nul.
o Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
o Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
o Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
• Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Returnare prin formularul online:
• În formular, alege una dintre opțiunile de retur: ramburs sau voucher pentru o nouă comandă.
• După înregistrarea cererii, vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 30 zile calendaristice.
Produse de tip comandă specială (indiferent de categorie) și cardurile cadou nu pot fi returnate.

De asemenea exista produse sau categorii care au proceduri diferite pentru retururi. Rugam insistent sa ne contactati inainte pentru a completa formularul de retur pentru a stabili termenii si conditiile pentru retur. Va multumim.