Shopping cart
0,00 lei

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre diversi.ro beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru anumite produse se eliberea o garantie electronica care se poate trimite pe adresa dumneavoastra de email sau poate sa fie incarcata pe contul dumneavoastra de client din cadrul magazinului nostrum online. Ea poate sa fie descarcata in orice moment de cand a fost incarcata si actualizata.
Pentru a putea beneficia de garantie va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi sprijinul gratuit in rezolvarea acestei situatii.

Produse cu certificat de garantie emis de producator
Pentru o parte dintre produsele vandute de diversi.ro vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Anumite produse pot avea criterii speciale de garantie. Pentru orice nelamurire sau informatie suplimentara va rugam sa ne contactati telefonic la xxxx xx xx xx sau pe email la contact@diversi.ro

Garantia produselor vandute de partenerii diversi.ro – probabil cel mai mare site de curatenie

Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie si care sunt vandute si livrate de catre partenerii nostrii, vei primi certificat de garantie tiparit la livrarea produsului. Certificatul poate fi emis de catre partenerul nostru sau de catre producatorul produsului.

Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, la adresa de email contact@diversi.ro